Tillintallin vinksinvonksin

lähistyynytSukkaprojektien sivussa päätin opetella tekemään palmikkoneuleita.  Myönnän, en oikein osaa tulkita neuleohjeita, mutta vähän paremmin pärjään ruudutettujen kaaviokuvien kanssa. Voin aidosti todeta, että ensimmäisistä palmikoista tuli todella kieroutuneita. (TV-uutisillakin taisi taas olla osuutta asiaan.)

neulosVähitellen olen päässyt kärryille palmikko-ohjeista, mutta tähän mennessä olen tehnyt vaikeammat kuviot pelkkinä tilkkuina. Keksin kasata ne tyynyiksi, koska ne sattuivat kaikki olemaan aika harmonisen harmaita. Lavensin myös pimahtaneen palmikon käsitettä eli kokeilin, miltä näyttää, jos palmikon eri osat lähtevätkin ihan omille teilleen kireästä kuviosta. Tykkäsin. Lisää koetilkkuja eli tyynyjä, siis.

tyynyt4Tyynyt on neulottu villasukkaprojektien ”sivutuotteena” eli Novitan klassisista 7 veljestä -langoista. Ne on majoitettu ainakin tähän hätään mökille, itsetehdyn kirjapaperitapetin ja Tikausta heräteostetun päiväpeiton kainaloon.

2 thoughts on “Tillintallin vinksinvonksin

  1. Inton uusi ekomatto – Haipakka

  2. Palmikkopakko – Haipakka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s