Paperiperhosia

ppOho, taisin vahingossa vähän askarrella. Miten omituista!
En ole askartelijatyyppiä, en sitten yhtään! Tai en ainakaan myönnä olevani, vaikka kaikki vähänkin origamiin viittaava herättää heti uteliaisuuteni ja kokeilunhalun. Paperin taittelu on vaan jotenkin meditatiivista. Ihailen origami-taitureiden osaamista ja sorminäppäryyttä mutta tykkään loppupeleissä aina eniten niistä kaikkein yksinkertaisimmista muodoista. Myös epäsymmetrisesti vinksahtaneet mallit viehättävät.
ppppTuli siis puolihuolimattomasti tehtyä pino paperiperhosia. Niissä on tasan kaksi paperinpalaa, jotka on taiteltu vinosti haitarille ja sidottu keskeltä (tai vähän sinne päin) yhteen. Simppeliä. Materiaalina vuoden vanha tanskalainen muotilehti. Mihinköhän noi nyt laittaisi, pois lojumasta pöydän kulmalla…
pppp_ppppppEttei vahingossa lipsahda liikaa askartelunpaskartelun puolelle, paljastan, että perhoset valmistuivat lauantaisen leffaillan sivutuotteena melkein itsestään, kiitos Kaurismäen Calamari unionin. Ehkä se selittää tummahkot sävyt. Ja itselle epätyypillisen käytöksen. Vai mitä, Frank?

Tämä sen sijaan ei selityksiä kaipaa:
https://www.youtube.com/watch?v=x_41lpy2PhM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s