Voimanaisia ja voimavaatteita

Jos treenivaatteesta tulee ensimmäisenä mieleen onnettomat kulahtaneet myllyhousut, on aika tehdä korjausliike. Tai mielellään useampia liikkeitä.
Tuli vaan mieleeni, kun kiinnitin huomiota siihen, miten monen poikkeuksellisen sporttivaatemalliston takana on tarmokas nainen, joka ei löytänyt kaupasta haluamaansa. Nainen, jolla oli visio. Piti siis tehdä itse. Esimerkiksi näin:
lorna1lorna2Australialainen Lorna Jane vannoo kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin nimeen. Lorna Janen mallistoa tuo Suomeen Asta Laurilan Lavli. Superpositiivinen aussi-meininki siirtyy sitä kautta mantereelta toiselle. Ei kireää hikipinkoilua vaan hyvää oloa, mageesti!

outerwear-5baselayer-4Kari Traa on Norjan lahja freestyle laskettelulle ja lajin olympiavoittaja, jonka tekniset vaatteet myydään kreisillä sloganilla: “for nuns and knockouts” eli vapaasti käännettynä “nössöille ja tyrmääville tyypeille”. Karista ja vaatteistakin huokuu kilpaurheilija huima draivi. Täysillä mennään!
yoga-wearNo Balls merkin perustanut englantilainen Sue kyllästyi fudis-tyyliin (no football, please) ja keinokuituihin. Tilalle hän kehitti lempeän bambu-kuituisen malliston, jonka ihanuuksia Suomessa myy porilaisen Sanna Maunumäen monipuolinen pilateskauppa.fi.

bunaken-reversible-yoga-tank4_1cocoon-1_1New Yorkilaisen Svelda Hollandin luomupuuvilla-mallisto Prancing Leopard sopii joogaan, pilatekseen, tanssiin tai arkivaatteeksi ja se tukee siinä sivussa lumileopardien suojelua. Suomeen mallistoa on tuonut Päivi Nelimarkan Yogastore .
lulu2lulu22Kanadan Vancouverista startannut Lululemon on saavuttanut kulttimaineen joogasaleilla kautta maailman. Se on hitusen yllättävää, koska merkin valikoimat kalpenevat muiden joogamallistojen vierellä. Jotenkin niistä puuttuu se samanlainen henkilökohtainen ote. Olisiko syy se, että perustaja on mies?!?

Kaiken kaikkiaan tyypeillä on tinkimätön asenne kohdallaan, myös maahantuojilla ja kauppiailla.
Happier, Healthier, Stronger! kuuluu yksi sloganeista.

http://www.lavli.fi
http://www.pilateskauppa.fi
http://www.karitraa.com
http://www.noballs.co.uk
http://www.lornajane.co.au
http://www.yogastore.fi
http://www.prancingleopard.com
http://www.lululemon.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s