Tuimakatseinen Tikru

tiikeriTiikerin suojaväritys auttaa sitä piiloutumaan luonnossa, mutta läheltä katsottuna se on kaikkea muuta kuin huomaamaton. Sehän on suorastaan räikeä! Hirmu hieno mutta tosi hurja. Ainutlaatuinen. Siinä tiikerin kauneus ja kirous, jonka takia Maailman luonnonsäätiökin joutuu kamppailemaan tiikerien puolesta, salametsästäjiä vastaan. Lähdettekö kannatusjäseniksi?

470947_in_xlKaupunkimiljöön vipellykseen voisi hyvinkin kuvitella maastoutuvansa Mary Katrantzoun huikeassa ”tiikerinsävyisessä” kuosissa, mutta sama dilemma tulee vastaan siinäkin: onko kuvio sittenkin vähän ihan liian överi?

AW15 - Ebury Featherweight - Tony - BLACKLuksuslaukkumerkki Anya Hindmarchin putiikkien ikkunat ovat nekin olleet tiikereiden peitossa eri puolilla maailmaa ja tyyli-ikoni Anna Dello Russokin kiikuttelee Anyan tiikerikassia mukanaan, mutta hänen tyyliinsä mikään ei olekaan koskaan liikaa. Tässäpä olisi mainio positiivisen PR:n paikka Anyalle: yli tonnin mittatilauslaukusta voisi hyvin lahjoittaa muutaman roposen tiikereiden hyväksi.

409939_fr_xlToisaalta tiikerinraita on ehkä kuitenkin kaikista kissakuoseista se selkein ja hillityin. Conversen tennareista se ei ainakaan pääse hyppimään liikaa silmille.
tikru
Oikeastaan kaikki eläinaiheet voi minusta suosiolla jättää eläinten itsensä kannettavaksi…

kuvat mekosta ja tossuista: www.net-a-porter.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s