Loistava Laura Juslin + If

yö

Hengenpelastusmateriaalia.
Sellaista on innovatiivinen suunnittelu parhaimmillaan. Ajankohtaista, esteettistä ja äärimmäisen relevanttia. pipo

Lahjakkaan muotisuunnittelija Laura Juslinin suunnitteleman ja vakuutusyhtiö If:in kehittämän Loistavaa vaatemalliston pointti on jokaiseen tuotteeseen integroitu heijastin-efekti. Se toimii takkikankaissa suurina pintoina ja asusteissa neuleeseen kudottuna. Heijastinhippuja tai lankoja ei juurikaan huomaa päivänvalossa, mutta pimeässä ne leimahtelevat kuin loisteputket konsanaan.pimeä2

If:in tekemän tutkimuksen mukaan alle puolet suomalaisista käyttää heijastinta liikkuessaan pimeällä. Aivan liian harva! Perinteisiä hihassa roikkuvia heijastimia pidetään yleisesti rumina ja niiden käyttöä nolona. Erilaiset heijastimet kuitenkin pienentävät yliajetuksi joutumisen riskin jopa puoleen. Tilaus katu-uskottaville, pimeässä näkyville heijastaville pukineille siis on selvästi olemassa, muuallakin kuin vain aktiivisporttipuolella. Juoksukamppeissahan heijastimet alkavat jo olla ihan vakiovarusteita. ann-sofie-back-reflex

Viime vuonna If toteutti vastaavan kampanjan Ruotsissa yhteistyössä supermielenkiintoisen suunnittelija Ann-Sofie Backin kanssa.stoola

Loistavaa mallistoa myydään  www.laurajuslin.com verkkokaupassa, Beam-, Beamhill- ja My o My -vaateliikkeissä. Tuotteet tulevat myyntiin 6.11. ja niitä on saatavilla rajoitettu määrä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s