Helka-neiti Töölöstä

helka

Hyviä uutisia Etu-Töölöstä!
Meillä on uusi yhteinen olohuone hotelli Helkan baarissa. Musamaanantai joka toinen viikko on loistava idea ja mukana olevien muusikoiden nimilista vaikuttava: Sami Saari, Ninni Poijärvi, Markus Nordenstreng & Jere Ijäs ehtivät jo esiintyä (KIITOS!), M.A.Numminen & Pedro Hietanen, Pinnin Pojat eli Kimmo Pohjonen & Arto Järvelä jne. ovat vielä tulossa.
Toivon mukaan meininki jatkuu myös ensi vuonna.maritahelkan baarilila

Supisuomalaisella Aalto-teemalla sisustettu baari suurine ikkunoineen olisi paljaaltaan ehkä hieman kalsea, mutta seiniä lämmittävät Marita Kouhian rouheanvärikkäät Aarght maalaukset. Hän kuratoi myös tulevat näyttelyt. Baarista saa luonnollisesti hyvää syötävää ja juotavaa. Lukemistakin eli vinot pinot kirjoja on tietty tarjolla.
Mitä muuta sitä enää voisi mukavalta olkkarilta vaatia?
Sukkasillaanolopakon?

ps. 9. marraskuuta näemme ehkä Helga-neidin kylvyssä?

Hotelli Helka, Pohjoinen Rautatiekatu 23 / Runeberginkatu 13

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s