Muotia ilman meteliä

AW15HOR03_12_0AW15HOR04_12_0

Joskus kaikenlaista muotihömpötystä vaan tulee liikaa joka tuutista. Silloin pienet, hiljaiset ja pelkistetyt kuvat ovatkin yhtäkkiä houkuttelevia. Kuten nämä Cosin fiiliskuvat. Saan kuvista kaiken tarvitsemani tiedon: vyötärönauhan leveys, pörrön ja sileyden näppituntuma, hihan pituus, lahkeen kanttaus, jne.
Pinta, väri, kuosi, kuvio, neulos, leikkaus, se on jo kaikki tässä. Ei keikistelyä eikä poseerausta, ei kuorrutusta eikä ylimääräisiä krumeluureja. Aika tosi kiva. Olen muutenkin tykästynyt tällaiseen “hiljaiseen” vaatefilosofiaan, se puhuttelee minua kaiken fashion-hörhellyksen keskellä.AW15HOR02_12_0AW15HOR01_12_0

Minua ja monia muotikuvaajia kiehtoo tällainen “riisuttu” tapa esitellä muotia (eli jotain muuta kuin se ikivakiperuspönötys), mutta aikakauslehtien lukija ei kuulemma ymmärrä tällaista.
Haloo! Miten pahasti voi lukijaa aliarvioida?!?!
Kertokaapa, mitä mieltä olette.

kuvat: Cos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s