Hiljaisia vaatteita

medium_ED_CH_v.52_CHRISTOPHE_jacketPariisin muotiviikolla sirkutetaan pian jo kevätvaatteiden suuntaan, kun Helsingissä vasta odotetaan kauhulla ensilumia. Sesonki vaihtuu ja muoti marssii eteenpäin, mutta tyyli pysyy. Ainakin, jos sattuu suosimaan selkeitä, minimalistisen yksinkertaisia vaatteita. Sellaisia suunnittelee esimerkiksi Christophe Lemaire. Hän kertoo mietiskelevänsä työssään elämänlaatua, jota metelöivät vaatteet eivät saa häiritä. Vaatteet eivät myöskään saa olla valeasuja vaan niiden on hiljaa korostettava kantajansa persoonaa. Silloin yksinkertaisuus onkin yllättäen äärettömän kiehtovaa.

000379-MAX-06J_ALT-MRS-CC-F02_LE
Samanlaista hienoeleistä selkeyttä ja huippulaatua on MaxMaran ah-niin-kauniissa vaatteissa, joita Comax Oy:n perheyritys on tuonut maahan ja myynyt putiikeissaan Aleksanterinkadulla jo neljännesvuosisadan ajan. Se on pieneltä, luksusta maahantuovalta yritykseltä huikean hieno suoritus! Lämpimät onnittelut!

yläkuva: Christophe Lemaire, kevät 2015
alakuva: MaxMara, talvi 2014

2 thoughts on “Hiljaisia vaatteita

  1. Muotia ilman meteliä – Haipakka

  2. Lemaire – Haipakka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s