Kukat ruosteessa

a3

Tää lähtis nyt kukkakauppaan.
Koska lempimaljakon sisus on koko talven ollut tuollainen kuin kuvasta näkyy. Siis läjä ruosteisia peltilusikoita, nippu patinoituneita hopeahaarukoita ja köntti epämääräisiä alpakkaveitsiä. Koko keko tuli ostettua huimaan viiden euron tukkuhintaan pari vuotta sitten Käpylän kyläjuhlista, Pohjolankadun kirpputorilta.
Eikä siinä mitään, hyvinhän tuo kombo on toiminut koko talven, eikä kasteluun tai muuhun hoitoon ole kauheasti tarvinnut panostaa. Mutta nyt on ihan kertakaikkiaan laitettava ruosteryhmä pienelle tauolle ja hommattava tilalle jotain keväistä. Jotain mahdollisimman kirrrkuvan kirkasta. Ja huonekasvitkin tuossa ympärillä suorastaan huutaa, että: “tarttis varmaan tehdä jotain…”
a4

On siis pikkupakko hilata kukkien lisäksi kotiin myös säkki uutta multaa.
Muutama rehu saa luvan pärjäillä vanhalla mullalla, mutta jeesaan niitä GreenCare PuutarhanKesä Palloilla, joista ravinne liukenee  pikkuhiljaa. Aika käteviä!
lannoitea22

Kukkakauppaan, mars!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s