Mielikuvia

sohva

Onneksi tämä sofa.comin mainoskuva ei tullut sähköpostiini. Olisin ehkä luullut, että meitä vakoillaan. Sen verran hyvin natsaavat värit, teemat ja tyylikin. Vai mitä?
IMG_1258
Ei tarvitse kauhean montaa kotialbumin kuvaa katsoa, niin voi jo todeta, että jotain samaa noissa on. Mainoskuva oli englantilaisen Elle Decoration lehden sivuilla helmikuussa 2015, Inton torkkukuva puolestaan vuodelta 2010. Molemmissa on vaaleanharmaata, mustavalkoista, kirkkaankeltaista ja maalarinvalkoista. Maalattua puuta, teräviä painokuoseja ja puuvillapintoja.
Onko tämä nyt sitä paljon puhuttua mielikuvamarkkinointia parhaimmillaan? Ihastelen sohvafirman mainosta, jossa sohva on ihan sivuosassa? Aika jännä, että yksi kuva saa minut ensin ostamaan lehden ja sitten klikkailemaan sohvakauppaan vaikka en tiennytkään olevani sohvaa vailla…
ötökät ötökkä elegant-mid-century-sofas-6

Ehkä kyse onkin vain siitä, että mitä harmaampi keli ulkona, sitä enemmän keltaista tarvitaan, koirilla tai ilman. Mökillä ötökkäkokoelma pitää keltaisuuden asteen korkealla ja jos olkkariin oikeasti haluaisi saada ison väriläiskän, se voisi olla tämä vaikka tämä sohva.
Kas, mainoskuvan hyvä fiilis ampui juuri itseään jalkaan, kun johdattikin minut kilpailevalle soffasaitille!
Aurinkoa odotellessa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s