Heippalappuja…

Koskaan aiemmin ei tämä kerrostaloasukkaiden hyvin tuntema kommunikoinnin muoto ole ollut yhtä suosittu kuin nyt. Vapiskaa some, virtuaalimaailma ja digitaalinen tiedonsiirto, nyt viestitään heippalapuilla!
best-motivational-instagrams-fashion-insiders_03best-motivational-instagrams-fashion-insiders_02heippabest-motivational-instagrams-fashion-insiders_15franck robichonEn tiedä, onko heippalapuilla enemmän vai vähemmän painoarvoa kuin jollain muulla medialla, mutta ainakin niiden sisällön voi yleensä imaista itseensä puolessa sekunnissa ja siirtyä seuraavaan. Useimmiten nimettöminä jätetyt raapustukset pitäisi psykoanalysoida ja tekijä lähettää tutkimuksiin. Känkkäränkkäisiä kiukunpuuskia on paljon, poliittisia post-it lappusia liiankin usein ja akuutteja tiedotteita ehkä joskus, mutta aitoa oikeaa asiaa tuskin koskaan.
Satiiri ja sarkasmi ainakin ovat riskaabeleja lajeja, heippalapuissa erityisen vaarallisia.
Mutta hei, hurraahuuto kaikenlaisen sananvapauden puolesta, allihopa! Heippa!

kuvat: Franck Robichon ja style.com (eivät oikeasti ole edes heippa-ainesta, mutta mielenilmauksia kuitenkin)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s