Taito-Finlandia 2014

lapuankankurit_corona_and_kaarna_2Lämpimät onnittelut Lapuan kankureille!
Taito-Finlandia 2014 palkinto meni oikeaan osoitteeseen, sillä Lapuan kankureilla on juuri sellainen meno ja meininki, jota kuuluukin kannustaa: korkea laatu, oma tyyli, kiva tarina, oikea asenne, mahtava draivi…

lapuankankurit_avaimet_tallessaLapuan kankureiden tekstiileissä yhdistyy hauskasti monta toimivaa palikkaa. Niissä on aina aidon teeskentelemätön, rauhallinen tunnelma. Ne tuntuvat mukavan henkilökohtaisilta. Perinteet ja historia ovat käsinkosketeltavissa mutta sopivat samalla moderniinkin ympäristöön. Jacquardkudokset ovat ihmeellisiä, niitä tekee mieli katsoa suurennuslasilla. Luonnonmateriaalit yhdistyvät teknisiin innovaatioihin, vastuullinen kotimainen tuotanto globaaleihin markkinoihin. Viimeistelty kokonaisuus tuotteista yrityksen visuaaliseen ilmeeseen todistaa, että kyseessä on tiimi tinkimättömiä tekijöitä: omistajapariskunta Esko ja Jaana Hjelt, lahjakkaat suunnittelijat, ammattitaitoiset kutojat, graafikot, valokuvaajat jne. jne.

lapuankankurit_taikametsa_seatcover_blackLapuan kankureiden kylpytuotteet istuvat ihan yhtä luontevasti suomalaiseen savusaunaan kuin japanilaiseen kylpyläänkin. Taito-Finlandia 2014 palkinnon voittajan valinneet arvostetut suunnittelijat Aamu Song ja Johan Olin ovat varmasti samaa mieltä.

lapuankankurit_terva_bathrobe_linenVärikkäitä tuotteita on myös paljon, näihin kuviin vain sattumalta valikoitui neutraaleja esimerkkejä. Kurkatkaa ihmeessä osoitteeseen www.lapuankankurit.fi. Saattaa aiheuttaa pitkähköjä toivomuslistoja joulupukille…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s