Alexander Wang x HM + juonipaljastus suunnittelustudiolta

1410511504898_wps_5_6104_LB_102_PR_social_medAlexander Wangin faneilla on varmaan jo herätyskellon paniikkinappula viritettynä huomista varten, jolloin Wangin suunnittelema mallisto saapuu H&M:n lippulaivamyymälään Aleksille, Tampereen Hämeentielle, Turun Hansaan ja HM.com:iin. Jos ei ole, muistutuksen voi tilata hm.com:sta.

6104_LB_105Wangin ja H&M:n yhteistyö on tehnyt mahdottomasta mahdollisen: mallistosta löytyy sellaisia hienouksia kuin tyylikkäät nappiverkkarit, salonkikelpoiset sporttivaatteet ja mielenkiintoinen musta. Vapise vanhentunut lähiö-look, täältä tulee myllyhousujen uusi nahkainen versio! Tekninen kokonaisuus näyttää superhyvältä: hienostuneelta ja hiomattomalta, arrogantilta ja askeettiselta. Ysäri-releet ja nyrkkeilyvarusteet ovat hitusen riskaabeleja tyylikeinoja, mutta Wang saa ghetto-meininginkin näyttämään sivistyneeltä. Ja sukelluspukupolyesterin tuntumaan houkuttelevalta. Sitä paitsi Sini Koponen näyttää pressikuvissa upealta!

6104_LB_101Niin ja se muotiuutinen: huippulahjakas Maija Komulainen on siirtynyt Calvin Kleinilta Alexander Wangille Design Directoriksi. Onnittelut Maijalle!

kuvat:hm.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s