Bootcamp nimeltä Kasvimaa

girl-behind1

Pihalla eilen ja tänään:
Kaatosade. Läjäpäin vastenmielisiä toukkia. Tsiljoonabiljoona kirvaa. Limaisia etanoita. Harsoista hometta. Epämääräisiä kasvitauteja. Jättimäiset rusakot! Epäinhimillistä!

Mistä saisi ostettua/vuokrattua/lainattua/varastettua/kerättyä leppäkerttuarmeijan, siilikolonnan, nokkosvedenkeittojoukot ja kaninkarkoitusorkesterin? Tarvitaan myös kaksi eikun kolme poppamiestä: yksi säätämään sopivia sateita, toinen taikomaan aurinkoa ja kolmas loihtimaan lämpimiä kelejä. Oikeastaan neljäs voisi vielä manata kovan tuulen huitsinnevadaan ja viides tehdä tropit kitkemisennätyksen kipeyttämään selkään.

Pitää oikein estellä itseään, ettei vahingossa hairahdu DDT-tyyppisten hyönteismyrkkyjen ja ”helppohoitoisuuden” houkutuksiin. Ehkä sittenkin pelkkää nurmikkoa tai betonilaattaa luonnonniittyä? Ilmasto ja luontokappaleet todella koettelevat, vaikka olisikin pelkkä harrastelija. Iso hatunnosto ammattimaisille luomuviljelijöille, olette piiitkäpinnaisia yli-ihmisiä!

toukatSee what I mean? YÖK!

yläkuva: GreenZone
alakuva valitettavasti itse otettu

One thought on “Bootcamp nimeltä Kasvimaa

  1. Miten olisi pikkupopparit? Pikku N on erikoistunut etanoiden poimimiseen. Miss N asettelee niitä erilaisiin kuvioihin ja ihailee kotiloiden kuvioita. Lopulta ne kadotetaan tontilta tavalla tai toisella. Saatte lapsukaiset lainaan. Isot popparit voivat tulla lapsille työnjohtajiksi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s