Ötököitä

myrkky

Puutarhurin kannalta parasta toukokuussa on se, ettei vielä ole hyttysiä, kirvoja, etanoita tai muitakaan inhottavia pieniä vihollisia -ainakaan pihalla. Pellistä pokatut torakat ja sääsket sallitaan sisätiloissa.
ötökkä

Mökissä saattaa muutenkin kiipeillä jotain tämmösiä suuria mutta harmittomia tapauksia. Kuvan “aitojäärä” on puolimetrinen puuveistos, joka on tehty jo suljetulla Helsingin kaupungin käsityöpajalla kaverini Petteri Mattilan valvovan silmän alla. Siellä suunniteltiin ja tehtiin myös Luonnontieteellisen museon eli tutummin Eläinmuseon kahvittelevat kirahvit ja monet muut Helsingin kaupunkikuvaa ilahduttavat eläinhahmot.
kirahvit

Itse en suostu ulos kahville jos niskaan sataa rakeita ja hengitys huuruaa.
_MG_6520

Pysyn verhon takana piilossa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s