New York City, New Year 2017

nyc1Takana mahtava reissu. Akut ladattu täyteen teräksensinistä auringonvaloa. Jaloista raavittu melkein sata kilometriä kaupunkikävelyä. Pää tukossa kaikesta nähdystä ja kuullusta. Sulateltavana valtavat määrät ruokaa, juomaa, musiikkia, muotia, taidetta, historiaa, katukaaosta…
Uusi vuosi juhlittu seitsemän tuhannen poliisin hellässä huomassa Central Parkin laidalla parhaiden ystävien seurassa, uskomattomien herkkujen ja vaarallisten drinkkien äärellä. Melkein liian täydellistä. Kiitos.nyc5 nyc3 nyc6nyc15 nyc8 nyc10 nyc11 nyc13 nyc14

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s