Kiitos!

f1Paras tapa selättää sateinen marraskuu on ladata pöytä täyteen värikkäitä, maistuvia, terveellisiä herkkuja. Erityisesti näistä olen tällä viikolla ollut kiitollinen:

Villa Tremondon showroomiin katettu hedelmäinen juustopöytä. (Kyllä, tulevan kevään vaatemallistotkin olivat yhtä houkuttelevia) 🙂f4

Cozy Publishingin jouluinen aamiainen puuroineen ja pipareineen uuden joulukirjan kunniaksi. Lämmin tunnelma ja hyvää seuraa, ehdottomasti paras tapa aloittaa päivä. Arkiaamujen aamiaispalaverit pitää ottaa tavaksi paljon useammin.f3

Uuden ravintola Wernerin rento ruoka Bulevardilla, Ruttopuiston kupeessä WSOY:n vanhan kirjakaupan tilassa. Grillipainotteiset annokset ovat lämmintä lohturuokaa parhaimmillaan. (Nolostellen napattu pikakuva appelsiini-endiivi-fenkoli-valutettu jugurtti-salaatista, muuten kamera pysyy piilossa illallispöydässä.)f2

Kotona kavereille kokkailtu kuuma, kuminalla ja kurkumalla värjätty kaalisalaatti, joka toimi mainiona pohjana isolle vonkaleelle uunissa yrteissä haudutettua siikaa. Lisänä tahinijugurttikastiketta, oliiviöljyä, sitruunaa ja maalaisleipää.

Kiitos ja hyvää viikonloppua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s