Puolukka Bowl

 

f1 Joskus oikein nätit ruokalajit eivät maistu miltään, mutta Anni Kravin loihtima aamiaiskulho maistui juuri niin raikkaan, tuoreen, terveellisen, herkullisen, jännittävän ihanalta kuin miltä se näyttikin. Ei liian makea, ei liian tuhti, eikä edes liian iso vaan just hyvä. Puolukkavispipuuro potenssiin tuhat.f2f3

Herkku tarjoiltiin nimikkeellä “famously delicious smootie bowl” Republik of Fritz Hansen liikkeessä, missä esiteltiin maineikkaan muotoilijan Patricia Urquiolan Georg Jensenille suunnittelema uusi Urkiola mallisto (siitä lisää myöhemmin). Samalla vihjailtiin myös Annin seuraavasta yhteistyökuviosta, joka sekin kuulosti erittäin herkulliselta. Coming soon…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s