Kuva linjassa

A story should have a beginning, a middle, and an end, but not necessarily in that order.
Jean-Luc Godardline4line1l6line2 line3

The Line sivusto on yksi niistä luotto-osoitteista, joiden puoleen käännyn, kun kaipaan täydellisiä muotikuvia katseltavakseni. Yleensä tyyli on äärimmäisen pelkistetty: kaikki turha on jätetty pois. Mitään ei ole liikaa, kokonaisuus toimii ja katsojana pääsen osalliseksi taidegalleriamaisesta elämyksestä. Tarina on vähintään yhtä mietitty, informatiivinen ja huolellisesti koottu.
Esimerkiksi nämä kuvat täydentävät ranskalaisesta uuden aallon elokuvasta kirjoitettua tekstiä. Nautinnollinen kokonaisuus, joka ei aliarvioi lukijaa. Melkein unohtuu, että The Line myös myy kuvaamiaan vaatteita.

Photographed by Hanna Tveite
Styling
Gabrielle Marceca
Makeup Kaija Mistral
Model Achok Majak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s