Dream Come True

MCW_3470On mielettömän innostavaa silloin tällöin törmätä asioihin, joista säteilee positiivista fiilistä kilometrien päähän. Yksi sellainen löytyy Galleria Esplanadin toisesta kerroksesta: Lavli Living Room
l1l2l3

Australialaista Lorna Jane sporttivaatemerkkiä vuodesta 2012 maahan tuonut Asta Laurila on toteuttanut monivuotisen unelmansa hyvinvointiin keskittyvästä tilasta, joka yhdistää joogasalin, taidesalongin, teehuoneen ja lifestyle-putiikin yhdeksi ihanaksi kokonaisuudeksi, ripauksella arjen luksusta. Nappisijainti, mainiot ohjaajat, moneen muuntuva tila (vuokrattavissa) ja kivat tuotteet lupaavat pelkkää hyvää. Juuri nyt valikoimassa on Lornan vaatteiden lisäksi mm. Reetta Hiltusen taidetta, Mio Galleryn paperikukkia, Linda Toyen koruja ja Teeleidin teetä. Ja säteilevintä Lavli Living Roomissa on ehdottomasti Asta itse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s