Crowdfunding Lumi

024a2a7691060a834b6b3176164af597

Oho, ostin osakkeita. Olen nyt virallisesti yksi Lumin laukkubrändin osakkeenomistajista. Osallistun Lumin joukkorahoituskampanjaan tietenkin kannatuksen vuoksi, mutta myös ihan silkkaa uteliaisuuttani, nähdäkseni miten kuvio toimii.RUUT_MINTGREEN_SOFT_SS16

Uskon Lumin menestykseen, koska Sanna Kantolan ja Bruno Beaugrandin laukut ja muutkin tuotteet ovat yksinkertaisesti hienoja. Ne ovat yhtä aikaa trendikkäitä ja ajattomia, näyttäviä vaikkakin hillittyjä, tunnistettavia mutta vähäeleisiä. Täydellisiä luottolaukkuja ilman it-bagien kliseitä. Huippulaadun ohella laukkujen tuotannossa huomioidaan eettiset ja ekologiset kriteerit.
Rahoituskokeilu avaa onnistuessaan Lumille oman putiikin myös Tukholmaan. Pidetään sille peukkuja, koska pieni Helsinki alkaa jo olla täynnä Lumin klassisia Supermarket-laukkuja. On hyvä aika valloittaa seuraava kaupunki.LINDA_GREY_bubbles_REVTOTES_SS16-1

Lumin projekti on mielestäni erittäin tärkeä ennakkotapaus myös sen takia, että minusta suursijoittajien olisi paljon mielekkäämpää, perustellumpaa ja turvallisempaakin auttaa Lumin kaltaisia, osaamisensa jo todistaneita ja ammattimaisesti toimivia yrityksia kasvamaan ja kansainvälistymään, kuin leikkiä lukemattomien start-up-kokeilujen kanssa. Tästä aiheesta kannattaisi rummuttaa design-aloilla paaljon enemmän!
Lisätietoja Funded by Me joukkorahoituskampanjasta ältä.
SUPA_XL_GREY_SS15SUPA_M1_SandSUPA_BROWN_1_XL_FW15

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s