Armeijanvihreää nyt ja aina

Mustan lisäksi turvallisiin luottoväreihini kuuluu aina yhtä varma murrettu armeijanvihreä. Se on armollisen turvallinen ja klassisen kurinalainen. Samalla se on myös grungehtavan villi ja vapaa. Rohkea, boheemi ja ristiriitainenkin.
Onnekseni sen läsnäolo näyttää jatkuvan sesongista toiseen ja vuodenajasta seuraavaan. Voin suvereenisti sekoittaa kevään muotikuvia syksyn näytöskuviin ja yhdistää uutuuksia edellisvuosien luottovaatteisiin.
Tässä muutama esimerkki:
Nerokas idea Marimekolta siirtää ärhäkän sekava kuosi säntillisen vihreään sävymaailmaan, syksy/talvi 2016:marifw2016

tai esiintyä hempeämmin pinkin kaverina jo keväällä 2016: marimekko

Khakinvihreä sopii erinomaisesti niin nahan kuin pitsinkin kaveriksi, todistavat Helmut Langin huppari, Isabel Marantin nahkarotsi ja Zadig & Voltairen musta pitsikolttu: helmut-lang-600-C marantzadigArmy-teemaa voi korostaa Dieselin bootseilla tai pehmentää Burberryn pikkukukilla: burberryKhaki on täydellinen tausta efektiväreille, shokkikuvioille ja statement-asusteille. Army-anorakin voi aina heittää asenteella iltapuvun päälle ja reisitaskuhousut skarppaantuvat mustasta blazerista. On vapauttavaa, että yksinkertaisella värivalinnalla voi päättää, haluaako maastoutua takavasemmalle vai pompata päätä pahkaa eturiviin.

kuvat: valmistajien

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s