David Bowie Black Book

b4 b5 b6 b1 b2b3

Eiliset Bowie-dokumentit Yle Teemalla olivat haikeaa katsottavaa. Jos ette vielä ole nähneet niitä, käykää ihmeessä täällä katsomassa. Ohjelman jälkeen oli pakko kaivella kirjahyllyä ja selailla (taas) 13-vuotiaana viikkorahoilla hankittua Black Bookia, joka vilahti dokumentissakin japanilaisen fanin kädessä. Omani on sinnitellyt mukanani 13 muuttoa ja lukemattomia pläräyskertoja. Se on nyt jo sangen repaleinen kuvakirja, joka on painettu Japanissa vuonna 1980.
Muistoja. Paljon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s