Päin punaista

large_PRIMARY_CH_v2.36_HOLIDAYATTIREtunisian-crochet-pointy-pom-pom-hats-600-39-661x441medium_PHAH008033045-1

Joulunpunainen/tulipunainen/kirkkaanpunainen aiheuttaa minussa syystä ja kolmannesta paniikkihäiriön/ahistuksen/inhotuksen/näppylöitä.
Vaihtoehtoisina sävyinä valitsen mieluummin nämä: juhlava viini, mausteinen ruoste, juureva tiili ja lempeä puuteri. Ne häivyttävät primäärivärin tylsän perussävyn ja pyyhkivät pois kirkuvanpunaisen tonttuilun kaikessa vulgäärissä räikeydessään. Hyvästi laumasieluinen, lattea punainen.0305612002_0_2medium_ED_CH_v2.36_HOLIDAYATTIRE_coat

Tervetuloa herkkyys, vivahteikkuus, syvyys ja suloisuus. Joulutontut voivat kerätä punaiset nuttunsa ja painua serkkujensa puutarhatonttujen kanssa sinne missä aurinko ei paista! No ei sentään, tontut on ihan jees, pieninä annoksina, ja mielellään vähän haalistuneina, kiitos.

Tunisian-Crochet-Pointy-pom-Pom-Hat_All-yarnmedium_PHAH017055045_1093

Suosimani sävyt (kuvissa) löytyvät mm. The Line nettiportaalista: Altuzarran juhla-asusta ja Acne studios’n takista + Pallas Macchiavelin housuista Charlotte Walesin kuvaamina sekä Purl sohon lankakaupan villavyyhdeistä, Phaidon -kustantamon ruokakirjoista ja Cosin talvimallistoista.
Jotta Joulu ei olisi aina niin yksioikoinen.:-)

 

Leave a comment