Wow, Whiplash!

whip2

Tiedättekö, miten silloin tällöin joku leffa saa haukkomaan henkeä?
Voimaan pahoin, itkettämään, nikottelemaan, ällöttämään, kiukuttamaan, tuijottamaan tyhjään, valvomaan läpi yön, muistamaan omituisia…whip

Menkää leffaan katsomaan Whiplash, jos ette jo ole nähneet sitä. Tai kaivakaa se käsiinne Makuunista, netistä tai ihan mistä vaan. Se on tehty kaikille niille, jotka ovat koskaan suhtautuneet intohimoisesti johonkin. Niille, joilla on unelmia. Niille, joilla on ollut hyviä tai huonoja opettajia. Niille, jotka kaipaavat kannustusta. Niille, jotka tarvitsevat tuuppimista.  Niille, joita on tuupittu liikaa. Niille, jotka jo tietävät mitä…whip3

Pääosassa vaatimattoman uskomaton Miles Teller ja Oscarin arvoisessa sivuosassa pelottava J.K. Simmons. Damien Chazellen hämmästyttävästä ohjauksesta palkintona myös parhaan leikkauksen ja parhaan soundtrackin Oscarit. Huhhuh!

kuvat: http://www.imdb.com

One thought on “Wow, Whiplash!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s