Tyylistä, tunteella

FullSizeRender

Kirjakaupassa kannattaa taas luuhata, jos haluaa olla tyylin ja tyylikkyyden ytimessä. Nyt aihetta käsitellään intiimimmin kuin koskaan: henkilökohtaisista vinkkeleistä, peittelemättä, tärkeänä osana hyvää elämää. Tyylitajua joko on tai ei ole, sitä ei voi päälleliimata eikä teeskennellä vaan se syntyy sitä mukaa, mikä tuntuu omalta ja on itselle tärkeää. Tyylin ydin voi olla villasukka, käsilaukku tai farkkumerkki. Se voi olla silkki tai saippua, brändätty tai löydetty, suojakaapu tai suuri avautuminen. Perinteinen tai periaatteellinen, kunhan se on oma ja aito.kirja6

EXCLSV (Cozy Publishing)
Maryam Razavi
Tämä on kirjoista kaunein ja komein. Elina Simosen hienot kuvat, erilaiset kertomukset, Tuukka Koiviston upea taitto, kaikki toimii. Oolalaa, mitä tekijöitä ja kohteita täältä löytyykään! Kirjalla on niin makea rytmi, että se on melkein kuin musiikkia. Maryam, teetkö seuraavat DJ-keikat muotikirjan fiiliksissä?kirja5

Women in Clothes (Particular Books)
Sheila Heti, Heidi Julavits, Leanne Shapton & 639 muuta
Tuhti paketti naisten tyyliin liittyviä kokemuksia ja kommentteja eri puolilta maailmaa. Uskonto, ikä, ammatti, kulttuuri jne. -ne aiheuttavat todella kiehtovia kommervenkkejä arkiseen pukeutumiseen. Ja miten ilahduttavan määrätietoisia ja periaatteellisia tyylivalintoja niiden takia/niistä huolimatta tehdään…kirja2

Worn Stories (Princeton Architectural Press)
Emily Spivack
Räätälöityjä muistoja. Isoja pieniä tarinoita, kuin iltasatuja, mutta todellisia. Vaatekappaleisiin kiinnittyviä muistoja seikkailuista, kohtaamisista ja muuten vaan elämästä. Toimii.kirja3

Kammoksumani ajatus tyhjänpäiväisestä kahvipöytäkirjasta ottaa näköjään näiden teosten kautta täyden revanssin. Kirjoja ei todellakaan malta tunkea hyllyyn pölyttymään kun ne vaativat selailutilaa ja aikaa vielä pitkään.
Ai mitä että, yritänkö muka vaan keksiä selityksiä ja tekosyitä kirjakasojen vyörymiseen ympäri kämppää…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s