Keikkakesän kissoja ja ihmisiä

TCE_STEAL-THE-LIGHT-Cover

Onko pölkkypäistä ostaa levy kannen perusteella? No, ei tietenkään! Taide mikä taide, silmille ja/tai korville. Tässä on yksi mageimpia pitkään aikaan näkemiäni kansia, tosin ostaisin sisällä olevan levyn vaikka mustaan jätesäkkiin piilotettuna.The-Cat-Empire1

Australialaisella ‘The Cat Empire’ orkesterilla on just hyvä meininki, sellanen “big band kohtaa world-musiikin kohtaa rokkenrollin kohtaa gypsybileet kohtaa punkasenteen kohtaa klubimeiningin kohtaa poppoppopin” ja niin edelleen. Katsokaa vaikka: https://www.youtube.com/user/thecatempire
The Cat Empire kiertää loppuvuoden Euroopassa: mikä ihana tekosyy viikonloppureissuun. Tosin, joku boheemisäätö bändillä on meneillään, koska keikkalista taitaa elää fiiliksen mukaan. Ainakin niin kävi Tanskaan, Odenseehen buukatun klubikeikan kanssa. Arvatkaa kaks kertaa kuka ehti buukata lennot, etsiä hotellit, varmistella koirahoidot ja asennoitua supersiistiin keikkaan  -kuullakseen järjestäjiltä, että keikka on peruttu… DAMN! No, onneksi kaikki tekosyyt ovat hyviä tekosyitä Tanskanreissuun.
Ja keikkarintamalla pettymystä tasoittaa ihanaihanaihana Jonathan Wilson, jonka takia ei tarvitse naapurikorttelia kauemmas matkustaa. Napatkaa liput vikkelästi Tavastialle 16.7. Saattaa muuten olla kesän merkittävin keikka! https://www.youtube.com/watch?v=tawWSAgLd_MJonathan-Wilson-2Jonathan-Wilson

Ja näillä kahdellahan ei ole sitten mitään tekemistä keskenään, toinen on ränttätänttäpoppoo ja toinen viileääkin viileämpi singer-songwriter. Mutta omalla tavallaan NIIN cooleja molemmat!

kuvat: levy-yhtiöt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s