Kip-kap-kop-kenkäkuvioita

Oona Pylkkänen_Fly Hi_8Oona Pylkkänen_Fly Hi_2Oona Pylkkänen_Fly Hi_6(1)

Näin nämä kenkäkuvat ja tulin niistä iloiseksi. Sitten luin, että kenkien suunnittelijalla, monilahjakkaalla Oona Pylkkäsellä on tanssitausta joten jalkojen hyvinvointi on erityisen tärkeää. Tulin vielä iloisemmaksi. Taas on tullut todistetuksi, ettei ulkonäköä tarvitse latistaa uskottavuuden vuoksi eikä tyyli estä toimivuutta. Kaunis voi olla käytännöllinen ja muoti voi olla mutkatonta. Makuasioista ei voi eikä saa eikä kuulu kiistellä, joten olen vielä yhden piirun verran iloisempi siitä, että Oona ja muut HAMK Wetterhoffin muotoiluopiskelijat avartavat suomalaista käsitystä vaatteista, asusteista ja erityisesti jalkineista. Räpyläjalkainen himokävelijä kiittää! Suunnittelusta puheen ollen, ehdotan hatunnostoa 130-vuotiaalle Wetterhoffin koululle.Hyvä te! Hiphiphuraa! kuvat: Kirsi Tuura

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s