Kaupunki kukkii

Jos on aikaa vain yhdelle…nikkarit1 nikkarit2 nikkarit3
niin on pakko ehtiä ainakin kolmeen!
Taimitarhat, kukkakaupat ja puutarhamyymälät ovat tähän aikaan vuodesta niin ihania, että niissä voisi tuhlata käyttää järkyttävät määrät paljon rahaa ja kuluttaa aikaa kauemmin kuin missään muussa ostosparatiisissa. Helsingissä lempparikauppojani ovat Muhevaisen puutarhamyymälät, Puutarhakeskus Sofianlehto ja PuutarhaNikkarit. Muhevaisilla on huiman laajat ja laadukkaat valikoimat, Sofianlehdon tunnelma on hieno ja harvinaisuuksiakin löytyy, ja Nikkareista innostuin, sillä löysin heidät tänään! Kuvat puhukoot puolestaan, ne on napattu Herttoniemestä.
Vai voiko joku muka vastustaa metrin korkuista, upeasti kukkivaa pensasmustikkaa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s