Pelastusmekkoja

ar2

Pelastusmekko on vaate, joka toimii aina ja kaikkialla. Se on helppo, tyylikäs, imarteleva, laadukas ja muuntautumiskykyinen. Siinä voi nukkua tai vastaanottaa vieraita, paiskia hommia tai patsastella iltariennoissa. Sen voi kuorruttaa koruilla tai kumisaappailla, tarpeen mukaan. Se ei petä laatunsa, muotonsa tai iättömuutensä puolesta. Se on ihmevaate, joka pelastaa tilanteen, aina.annar_people_black_def150

Sellaisia vaatteita on saapunut Annankadulle, suunnittelija Anna Ruohosen putiikkiin. Huolella suunnitellut, hyvistä materiaaleista valmistetut vaatteet ovat investointeja omaan huolettomaan hyvinvointiin. Ne istuvat tämän hetken muodin minimalistiseen tyyliin linjakkuudellaan ja puhuttelevat suomalaista siinä missä ranskalaistakin kuluttajaa käyttömukavuudellaan. Materiaaleista vinoonleikattu trikoo, napakka kreppi ja pehmeä bambu tekevät ihmeitä yhden jos toisenkin kurveille. ar1

Anna Ruohosen suunnittelutyön ydin on juuri tinkimättömyys materiaaleissa. Laadukas trikoo on kotimaista, samoin kuin pieteetillä tehty ompelutyö, josta vastaa pieni ammattilaistiimi Hattulassa. Olisiko tämän tyyppisistä, less-is-more konsepteista pelastajiksi suomalaiselle tekstiiliteollisuudelle laajemminkin?
Kannatetaan!

Anna Ruohonen Paris Concept Store, Annankatu 13, Hki 12

Ryhmäkuva: Victor Matussiere , aloituskuva Lauri Eriksson

ps. Muistaakseni pelastusmekko-sanan lanseerasi aikoinaan pikkuliten-blogia pitävä Nina.

One thought on “Pelastusmekkoja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s