Doggy Style

Koirat-1359Äidin pikkuserkun tyttöystävällä oli joskus vuonna Ö sellainen pitkäturkkinen terrieri, jonka päälaella keikkui pieni rusetti pitelemässä otsatukkaa otsaturkkia poissa silmiltä. Mutsi väitti kiusallaan, että rusetista tietää aina, onko kyseessä uros,- vai naaraskoira. Pojilla kun kuulemma olisi tietenkin rusetti kaulassa, ei otsalla.
Koirat-1523Koirat-1305Näinollen nämä Finlaysonin komistukset ovat siis kaikki poikia, eikö? Ainakin he ovat kovin tyylikkäitä ruseteissaan ja suhtautuvat mallinhommiin ilmeisen vakavasti. Mikäs siinä, kun kuosin nimi on Onni tai Taimi ja rusetin takana mm.YO-laketista tunnettu asustesuunnittelija Kirsi Nisonen.
Koirat-1675Snadisti vinksallaan oleva rusetti sopii tietenkin myös isännän kaulaan tai emännän päähän, sillä onhan jokainen meistä rusetin arvoinen. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s