Harmaalla alueella

Vain yksi katse ulos ikkunasta ja olo on kuin väsyneellä loskakokkareella. Sunnuntain räntä+myrsky+pimeä+inhotus+nollakeli ei kauheasti innosta ulkoiluun mihinkään.
Mut ei se mitään, otetaan harmaa olotila haltuun. Se voi olla kauniskin. Rauhallinen. Suojaisa. Melankolinen. Monisävyinen. Koukuttava.
Kurkataan vaikka Ruotsin saariston inspiroiman lifestyle-merkin Edbladin fiiliksiin. Kas vaan, harmaalla alueella on sittenkin just hyvä olla. Siellähän näyttää oikeastaan aika ihanalta!
edblad-shirt-beachEdblad_SS15_bracelets_rings1edblad-christmas-sweetsjewellery-165_MEdblad_SS15_bowls_tshirtedblad_autumn14_baking_kitchenEdblad_beach_picnicEdblad_SS15_island_rosegold_ringsVälillä on ihan ok vaan olla tosi harmaa ja hidas ja unohtua sisätiloihin nyhvertämään jotain hiljaista, ainakin mun mielestä.

Edbladin kevään vaatteet, sisustustavarat ja korut yms. saatavana Suomessa lukuisista pikkuliikkeistä kautta maan tai verkkokaupan kautta. Vai olisiko tässä ehkä mainio tekosyy lähteä käymään putiikeissa Tukholmassa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s