Penny Dreadful – kaunista kauhua

20140509HOPennyDreadful2-1TV-draama, johon on koottu yhteen vanhojen englantilaisten kauhuklassikoiden kaikki kuuluisuudet Dorian Graysta Tohtori Frankensteiniin. Manaajia, vampyyreja ja kirouksia. Salaperäinen löytöretkeilijä, karannut pyssysankari, surkea katutyttö ja mielipuoli lääkäri. Goottiestetiikkaa, verta ja kuolemaa. Kuulostaako hirveältä? Niin minustakin!
MV5BMTY3Mjk2MzExN15BMl5BanBnXkFtZTgwMDc1NjE2MTE@._V1__SX1857_SY1018_Mutta! Uusi Penny Dreadful -sarja on pakko nähdä. Uskomatonta, miten hienosti sarja on puvustettu ja lavastettu! Katunäkymät viktoriaanisen ajan Lontoossa ovat komeaa katseltavaa, huoneistot ja kartanot sisustettu ihan viimeisen päälle ja asut toinen toistaan hienompia. Veikkaan, että sarjasta tulee vielä erittäin tärkeä inspiraation lähde ja fanituksen kohde niin sisustuksen kuin muodinkin osalta.
MV5BMjA3MDY5MzcwNF5BMl5BanBnXkFtZTgwNzc1NjE2MTE@._V1__SX1857_SY1018_Juoni on mitä on,  mutta henkilöhahmot sen sijaan onnistuvat olemaan kertakaikkisen kiehtovia ja koukuttavan kohtalokkaita.
MV5BMjE5ODAwMzQyOF5BMl5BanBnXkFtZTgwOTg5OTM5MTE@._V1__SX1857_SY1018_Sarja on saanut nimensä 1900-luvun alun suosituista Penny Dreadful-kirjasista, joiden fiktiivisiä kauhukertomuksia oli mahdollista ostaa yhden pennin hintaan.
MV5BMTExNjU1NDE1NDVeQTJeQWpwZ15BbWU4MDc5OTkzOTEx._V1__SX1857_SY1018_Penny Dreadful on nähtävissä taivaskanavilla tänä keväänä tai tilattavissa amazonin kautta.

kuvat: http://www.imdb.com/title/tt2628232/?ref_=ttep_ep_tt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s