Mainiota mainosmateriaalia

reima1

Löysin aarteen. Kaivoin levykaupan sinkkulaatikoiden uumenista Reiman lastenvaatteiden pahvisen mainossinkun vuodelta 1959. Levylle on painettu Reiman mainosbiisi. Vitsi, mikä kuva ja wau, mikä idea!! Vähänkö ihana! Kaikki palikat ovat tässä mainoksessa kohdallaan: iloinen, helposti lähestyttävä, uskottava, houkuttava/koukuttava, hauska ja mitä näitä nyt onkaan. En usko, että tätä on aikoinaan juurikaan analysoitu/konseptoitu/visioitu/formatoitu/fokusoitu, on vaan annettu palaa. Vapiskaa nyky/digiajan MadMenit, näin tiedotushommelit hoidettiin vanhaan hyvään aikaan. Ostaisin!

reima2

Hienot ideat voittavat aina.
Sopii teemaksi myös kuluvalle Helsinki Design Weekille.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s