Kirja-addiktio…

71o7Tt4nwaL

En juokse vuosikertaviinien, vanhojen vinyylilevyjen tai limited-edition-vaatteiden perässä, enkä käki uuden it-bagin jonotuslistalla tai valvo öitä netin huutokaupoissa. Ei, minun fiksaationi on japanilainen kirjailija Haruki Murakami. Hänen uusin, 12. elokuuta englanniksi julkaistava kirjansa  COLORLESS TSUKURU TAZAKI AND HIS YEARS OF PILGRIMAGE on ihan pakko saada. Heti! Olen Amazon.co.uk:n tilauslistalla. Jos kirjapakettia ei loppukuusta kuulu, alkaa pinna kiristyä. Odotusta pehmentää hiukan arvostelujen lukeminen. Kirjaa myytiin Japanissa saman tien ”vaivaiset” miljoona kappaletta, joten materiaalia kyllä piisaa.

0810-bks-Smith-sub-COVER-superJumbo-v2Olin tippua tuolilta, kun huomasin ikiaikaisen fanituskohteeni, Patti Smithin, kirjoittaneen laajan artikkelin aiheesta. Meillä on yhteinen lempikirjailija, ihqua!
Myös Tammen Keltainen kirjasto on jo ilmoittanut, että kirjan suomennos ’Värittömän miehen vaellusvuodet’ ilmestyy heidän kauttaan jo syyskuussa, loistouutinen sekin.

murakamiMurakamin edellinen ’1Q84’ oli lähes tuhatsivuinen järkäle. Minkähänlainen tiiliskivi nyt on tulossa? Odottavan aika on aina niiiin piiiitkä….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s