Bonjour Garance

waterlogue_garance-doreMuotikuvaaja, kuvittaja, kirjailija ja tyylivaikuttaja Garance Dorén muotiblogi on yksi maailman seuratuimmista.

Garancella on sympaattinen, seesteinen ote muotiin ja pistämätön tyylitaju.  Hurmaavista kuvituksista ja tunteikkaista valokuvista voi aistia tunnelmia ja häivähdyksiä. Kuviin tarttuu pieniä tähtihetkiä. Garancen esittelemät ihmiset ovat kiehtovia, omilla teillään kulkevia aikuisia. Muoti soljuu aidosti, kauniisti siinä sivuissa, osana muuta elämää. C’est tout.

garance

Juuri nyt Garance kääntää jo huomionsa talven 14/15 sesonkiin New Yorkin, Milanon ja Pariisin muotiviikkoihin. Kaikkea, mitä Garance pian  esittelee blogissaan, voidaan aika varmasti pitää selkeänä suuntana sille, mikä näyttää ensi talvena uudelta ja houkuttelevalta.

www.garacedore.fr

kuvitukset Garancen blogista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s